Over mij

Mijn naam is Amanda de Mos.

Na bijna 20 jaar ervaring in de hulpverlening in, onder andere de kinder-, jeugd- en volwassenenpsychiatrie, besloot ik eind 2011 Confiant op te richten, een praktijk voor psychosociale therapie, coaching en trainingen. In eerste instantie nog naast een vaste aanstelling, maar begin 2015 heb ik de knoop doorgehakt en heb ik de volledige overstap gemaakt naar mijn eigen praktijk.
 
Een keuze waar ik nog steeds geen spijt van heb!
De vrijheid waarmee ik kan werken en de variatie van behandelvormen waar ik uit kan kiezen maken dat ik vraaggericht en persoonsgericht kan werken, wat mijns inziens voor een ieder het beste resultaat geeft.

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan binnen mijn jarenlange werkzaamheden binnen de psychiatrie heb ik natuurlijk meegenomen. Maar ik heb ze ook verder uitgebreid met onder andere aanvullende opleidingen en cursussen op het gebied van EMDR (trauma- en angstbehandeling), Cognitieve Gedragstherapie en Mindfulness.  
 
In 2018 begon het te kriebelen. Mijn kinderen kwamen op een steeds hoger niveau te sporten en ik kwam weer steeds meer op sportterreinen. Een 'oude' passie; sporten, maar vooral de begeleiding van sporters stak weer de kop op. De kriebels werden sterker en uiteindelijk heb de keuze gemaakt deze oude passie weer op te pakken en me tevens te gaan specialiseren in de mentale begeleiding van sporters. De opleiding werd gestart en met het afronden van de opleiding 'Sportpsychologie en coaching' mag ik me dan ook officieel mental sportcoach noemen 
 
Onder het mom van 'oude liefde roest niet' blijf ik wel psychosociale therapie geven.
Binnen de praktijk is genoeg ruimte om deze twee richtingen met dezelfde intensiteit vorm te geven.