Trainingen

Praktijk Confiant biedt door het jaar heen meerdere trainingen aan. Deze trainingen zijn zowel 'los' te volgen of kunnen als ondersteuning gebruikt worden bij een coach traject.
 
In januari 2017 start de volgende groepstraining:
 
Werken aan je zelfbeeld:
 
We hebben allemaal wel eens dagen dat we onzeker zijn over onszelf. Meestal gaat de onzekerheid over ons lichaam en uiterlijke kenmerken, maar het kan ook zijn dat je twijfelt over je karaktereigenschappen of je persoonlijke kwaliteiten.
 
Als deze gedachten langere tijd aanhouden, dan kan het zijn dat je hier in je dagelijkse leven last van krijgt. Op school, tijdens je werk, in gezelschap van je vrienden of familie bepalen deze gedachten hoe jij je voelt en gedraagt.
 
Het kan er zelfs toe leiden dat je activiteiten gaat laten die je wel graag wilt doen, oftewel: het negatieve zelfbeeld blokkeert het leven dat je graag wilt leiden.
 
Deze training is voor meiden die hier last van hebben en dit graag willen veranderen.
 
De groepstraining start in de derde week van 2017. De dag en tijd zijn nog niet bekend, maar worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
 
Er zijn acht trainingsmomenten in de groep. Vooraf is er een individuele intake en na afloop is er een individueel afsluit gesprek.
 
Het is ook mogelijk deze training individueel of blended te volgen.
 
Wil je meer informatie?
 
Neem dan gerust contact op!